تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید

چین خواستار رفع تنش اتمی میان روسیه و غرب شد

چین خواستار رفع تنش اتمی میان روسیه و غرب شد در پی تشدید تنش ها میان مسکو و کشورها غربی، سخنگوی وزارت خارجه چین خواستار توجه به نگرانی‌های امنیتی همه طرف‌ها شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که تنش‌های مسکو و غرب بر سر اوکراین ادامه دارد، سخنگوی وزارت خارجه چین درباره شدت گرفتن این تنش‌ها اظهارنظر کرد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، «وانگ ون‌بین» سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری روز چهارشنبه (امروز) خود در پکن، با سوالی درباره تشدید تنش روسیه و کشورهای غربی و تاکید ولادیمیر پوتین بر باج گیری اتمی غرب مواجه شد.

 

رئیس‌جمهور روسیه با اعلام بسیج نظامی محدود، گفت کشورهای غربی به‌دنبال تضعیف، تجزیه و نابودی کامل روسیه هستند اما روسیه هم دارای سلاح اتمی است و از هر ابزاری برای دفاع از خود استفاده می‌کند.

 

ولادیمیر پوتین با هشدار درباره رویکرد روس‌هراسانه کشورهای غربی گفت: «غرب از تمام خطوط قرمز عبور کرد و سیاستمداران غیرمسئول در مورد تامین سلاح و تجهیزات تهاجمی به اوکراین برای حمله به خاک روسیه صحبت می‌کنند. غرب با استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی علیه روسیه، باج‌گیری اتمی می‌کند».

 

سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به این سوال اعلام کرد، «همه طرف‌ها» وارد گفت‌و‌گو و مشورت شوند و راهی برای رسیدگی به نگرانی‌های امنیتی همه طرف‌ها پیدا کنند.

 

وانگ ون‌بین در جمع خبرنگاران حاضر در نشست خبری در وزارت خارجه چین در پکن افزود، موضع چین در قبال اوکراین، روشن و ثابت است.

 

اظهارنظر این مقام چینی در شرایطی مطرح شده که پکن بارها از همه طرف‌ها در درگیری اوکراین خواسته که با گفت‌و‌گو این موضوع را حل کنند و همزمان از مواضع غرب انتقاد کرده است.

 

بر همین اساس، «گنگ شوانگ» معاون نماینده دائم چین در سازمان ملل طی نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره تنش‌ها در اوکراین پمپاژ سلاح و مهمات از سوی کشورهای غربی به اوکراین را همانند هیزم در آتش جنگ خواند.

 

این مقام ارشد پکن افزود: «ارسال تسلیحات غربی به اوکراین هیچ کمکی به حصول صلح نمی‌کند و خطرات امنیتی زیادی هم برای اوکراین و هم کل منطقه دارد». / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار